Geile amateur wonderwoman33 (28)

Acties

Informatie

wonderwoman33 (28)

Bericht van wonderwoman33

Leuk je te ontmoeten. Ik ben Eviira, een Hollandse dame met lange, rode haren en mooie rondingen op de juiste plekken. Ik ben gek op onderdanige mannen en slaafjes. Heb je een specifieke fetish? Geen probleem! Ik ben heerlijk open minded dus alles en iedereen is welkom. Niks is mij te gek. Wie weet tot snel... xoxo

Informatie over wonderwoman33

Naam: wonderwoman33
Leeftijd: 28
Woonplaats: Rotterdam
Ik spreek: NL EN FR
Lichaamsbouw: volslank
Kleur haar: rood
Kleur ogen: blauw
Uiterlijk: blank

Mijn interesses

Ik eet graag Spaghetti en drink graag Wijn en bier!. Mijn hobbie(s): Uitgaan, gamen, series kijken. Mijn favoriete muziek is Rock en hardstyle. Mijn geaardheid is bisexueel en Ik val op Gespierde mannen met een baardje en een knap koppie.l. Wil je meer van mij weten?

Mijn intieme gegevens

Mijn favoriete standje is Doggy en mijn favoriete plekje(s) zijn In de douche. Bij mannen val ik op hun De bovenarmen. Piercings: 1. Relatie: . Heb je een sex vraag voor mij?

Meer over mij

Ik heb een blank uiterlijk. Mijn Karakter: Eerlijk en vuurig. Mijn Sterrenbeeld is ram. Mooi aan mezelf: Mijn borsten. Mijn levensdoel is: Alles gedaan hebben zodat ik geen spijt heb. Mijn levensmotto is: Geniet, je bent nog jong. Webcam je vaak? ja. Rook je? ja. Mijn turn-off is Mensen die gehaast zijn. Wil je mij wat vertellen?

Foto's
Bericht versturen

Deel dit profiel

Foto's Alle foto's

Suggesties voor jou